A


aboutchatlinksarchives


Thursday, December 29, 2011
h o l i d a y @ 6:28 AM

salam para reder and blogger si buah hati ku ini . hihiii .*ketawa sopan . honeymoon year for form 4 student will end soon babeh . i will sit for SPM next year . hee . 'speechless' . aku dah ready ke ? boleh la . 30 % out of 100% . okay la kan ? dri tak ade lansungg . aku nak story kat reader psl school holiday '11 ni . best ! sebulan aku stay kat kampung . mcm2 activity aku buat . nak tahu ape ? sama je mcm aku stay sini . bgn pagi pukul 7.30*tu pun budak kecik yg gerak , kms katil , eeppp , kat kpg aku tidur atas lantai *mestilah pakai tilam , then , check phone , mane tahu ade msj ke tak , hihiii ,dah tu , ambik towel , gi mandi , lps tu , sapu lantai baru gi breakfast . haha . then i text cousin aku , efa , nak plan lepak waktu ptg . hiihii . pkl 12 lunch , solat . yeke ? alhamdulillah if yes . haha. LPS TU ,  aku text tarzan . 'good morning gendut' haha .then , baring2 depan tv ngan cousin aku , nana , tpt pkl4 , radio hits di bukak .pkl 5 efa dtg kat rmh nenek aku . then kta org dok sembang2 , dh hbs lpk , aku gi mandi , then , 6.30 aku dh duduk dpn tv tgk NADA CINTA , lps hbs je drama tu , gi dinner then pkl 10 tidur kan budak kecik*cousin aku eh , alfi , he still a baby ,then turn aku jadi sleeping beast . hehe . best tauu . kalau pak cik aku balik rmh , i mean if my uncle got his free time , dia bwk kta org gi pantai . hehe . nak tgk snap tu ?

about
you think you know me.

Assalamualaikum to muslim and hello to non muslim
Thanks for stop at my page .

my name is Nur Fitri Afeeza .
Im one of Sarawakian Blogger .
Im an ordinary and friendly girl .
arzie life